Cine are autoritatea de a legaliza căsătoriile homosexuale?

v1_2

Şi care este logica? Care este argumentul? Pentru că, odată, cândva căsătoriile între un alb şi un negru erau ilegale iar acum sunt legale…. vreţi să spuneţi că în acelaşi fel, cu timpul căsătoriile homosexuale trebuie acceptate legal?

Am înţeles ideea şi logica voastră. De fapt îmi dau seama că gândim şi abordăm problema în planuri paralele. Voi priviţi problema firesc, lumesc dar nu din perspectiva reală a legii lui Dumnezeu. Omeneşte aveţi dreptate: ieri eraţi ilegali, astăzi sunteţi legali… dar, potrivit logicii şi argumentului vostru, poate poimâine oamenii vă vor scoate din nou în afara legii. V-aţi gândit la asta?

Da, omul greşeşte şi este schimător ca vremea. Din perspectiva lui Dumnezeu însă homosexualitatea a fost, este şi va rămâne în afara legii lui Dumnezeu indiferent de decizia vreunei Curţi Supreme de Justiţie, indiferent de opinia publică sau votul majorităţii.

Ce să zic: dacă bucuria voastră depinde de acceptarea şi decizia oamenilor, bucuraţi-vă acum cât oamenii au spus că puteţi fi în legalitate. Nu ştim ce vor mai zice oamenii mâine. Totuşi, Dumnezeu spune clar: homosexualii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu! Indiferent ce legi vor mai născoci oamenii, mă călăuzesc după Legea Supremă a Suveranului Creator şi sunt liniştit indiferent de vremuri, acum şi în eternitate.

Şi încă ceva… Atenţie! Logica voastră este periculoasă, duce chiar mai departe… să ne aşteptăm că în viitor pedofilia care acum este ilegală, cândva poate deveni căsătorie doar pentru că în Curtea Supremă de Justiţie ajunge un pedofil sau nepoţii acestora?

Concluzia: Istoria nu are vreo parte corectă şi alta greşită. Nu de partea istoriei trebuie să fim ci de partea lui Dumnezeu. Doar aşa, indifferent de vremuri vei fi în siguranţă… “de partea corectă.”

Advertisements
This entry was posted in Apologetica, Lumea ca sistem, Sexualitate, Sună bine dar este fals and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s