Orice “iubire” garantează dreptul la căsătorie?

2Iubirea nu este singura condiţie a căsătoriei. Unii îşi iubesc animalul de companie dar asta nu înseamnă că poate exista o căsătorie între ei. Păcatul curviei poate întuneca mintea şi inima omului încât unii ajung să iubească pe vecinul sau vecina- asta înseamnă că trebuie să divorţeze şi să se căsătorească cu soţia altuia?

Dragul meu LGBT, dragostea nu este un soi de furnicături în stomac. Dragostea se bazează pe adevăr şi curăţie, este o alegere, presupune devotament, abnegaţie şi sacrificiu. Pentru voi dragostea înseamnă poftă carnală şi pervesiune sexuală, infidelitate şi egoism.

Un sfat: „Marry who you love” dar înainte de asta ai grijă pe cine iubeşti. După aceea fii credincios până la capăt. Aşa vei dovedi că au iubit cu adevărat.

Şi încă ceva: copilaş, dacă femeia care te-a născut ar fi fost lesbiană tu n-ai fi avut mamă şi n-ai fi stat acolo cu o minciună în braţe. Dacă tatăl tău ar fi fost homosexual… de fapt n-ar fi fost tată. Dumnezeu a acordat cinstea de a fi mamă şi de a fi tată unor oameni care nu doar ştiu să „iubească” ci ştiu şi pe cine să iubească.

Advertisements
This entry was posted in Apologetica, Lumea ca sistem, Sexualitate, Sună bine dar este fals and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s