Curcubeul homosexualiţăţii nu anunţă sfârşitul furtunii ci începutul ei

GMspc

Evident mass-media influenţată şi sponsorizată puternic de mişcarea LGBT n-are nici un interes să ne spună adevărul şi consecinţele homosexualităţii asupra naţiunii şi umanităţii. Au suficienţi bani să facă videoclipuri de promovare a drepturilor homosexuale în care aceştia sunt prezentaţi ca nişte persoane normale dar neînţelese şi dispreţuite. Sunt victimizaţi în timp ce toţi ceilalţi care nu simpatizează cu ei sunt stigmatizaţi şi consideraţi intoleranţi, bigoţi. Tot ce pricepem din mass media este că şi oamenii aceştia vor familii normale unde să fie iubiţi şi să iubească iar cineva are ceva cu ei. Situaţia însă este cu totul alta. Iată patru motive pentru care curcubeul LGBT nu anunţă deloc vremuri bune pentru omenire:

  1. Homosexualitatea nu este o alternativă la familia tradiţională ci duşmanul ei.

Homosexualii nu vorbesc împotriva familiei tradiţionale ci prezintă uniunile homosexuale ca alternativă. Tocmai aici este secretul şi puterea planului satanic—metoda mai eficientă de a distruge familia nu este să lupţi împotriva ei ci să dai impresia că există şi alternativă.

La starea civilă de multe ori auzim „Statul sprijină familia…”. De multe ori m-am întrebat: Cum? Legalizăm avortul, promovăm pornografia, filme şi emisiuni care încurajează infidelitatea în familie, în show-urile noastre aducem vedete care şi-au uitat numărul căsătoriilor şi amanţilor/amantelor şi se laudă cu aventurile lor amoroase. Înlesnim procedurile de divorţ, concubinajul spunem că este ok iar acum iată, „sprijinim” familia prin legalizarea aşa ziselor „căsătorii” homosexuale.

„Căsătoria” homosexuală (dacă există aşa ceva) prin natura ei este o născută moartă. Ea nu are viitor. Ea nu poate aduce viaţă ci doar moarte. Si dacă încă mai este valabil că „familia este celula de bază a societăţii” atunci este la fel de valabil că o societate ce are la bază o uniune homosexuală este sortită pieirii.

  1. Homosexualitatea este o lucrare demonică.

Diavolul n-a intenţionat şi oricum, prin natura sa, n-ar fi putut face ceva bun. Dintotdeauna a dorit să lupte împotriva lui Dumnezeu. Fiind incapabil de a se atinge de Fiinţa lui Dumnezeu a căutat să-L batjocorească atingându-se de ceea ce Dumnezeu iubea- de creaţie, în special de om. Intenţia diavolului a fost dintotdeauna de a compromite ceea ce Dumnezeu a creat bun; în cazul nostru este vorba despre instituţia sfântă a familiei.

  1. Homosexualitatea este o mişcare păcătoasă de sfidare a Creatorului.

Diavolul este numit în Biblie „Tatăl minciunii.” Prin natura sa el este un plagiator şi un falsificator. Ca un act de sfidare la adresa Creatorului, diavolul vine acum cu modelul său de „familie”. Oamenii care acceptă modelul satanic de „familie” în mod automat sfidează şi jignesc pe Dumnezeu Creatorul.

Biblia spune: „Dumnezeu a făcut pe om după Chipul Său… parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.” (Geneza 1.27) Atenţie! Nu a făcut doi bărbaţi şi nici două femei. Când este vorba de familie, Biblia spune: „Domnul Dumnezeu a zis: nu este bine ca omnul să fie singur; am să-i fac un ajutor potrivit pentru el…. Domnul Dumnezeu a făcut o femeie şi a adus-o la om… de aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de nevastă-sa şi se vor face un singur trup.” (Geneza 2.18, 22, 24). Aceasta este ceea ce Dumnezeu a binecuvântat şi aceasta este căsătorie şi familie.

  1. Urmările păcatului homosexualităţii sunt devastatoare pe toate planurile.

La nivel de individ homosexualitatea favorizează bolile psihice, emoţionale şi în special cele cu transmitere sexuală, în general astfel de uniuni fiind deschise. Depăşind limita de normalitate a sexului în cadrul familiei bărbat-femeie, nu mai există altă limită. Statisticile spun că cei mai mulţi au relaţii homosexuale de ordinul zecilor şi sutelor în timpul unei vieţi.  Alţii preferă chiar relaţii pedofile motiv pentru care unii înfiază copii.

La nivel de societate homosexualitatea deşi se vrea tolerată ea însăşi este intolerantă şi violentă împotriva tuturor celor ce nu simpatizează cu ei. Campaniile lor sunt agresive invadând instituţiile de învăţământ şi educaţie începând chiar cu grădiniţele. Copiii sunt obligaţi să accepte manuale în care homosexualitatea este prezentată ca normalitate. Autoritatea părintească este sfidată iar orice obiecţie este considerată discriminare. Astfel s-a ajuns să se închidă cofetării şi afaceri ce nu simpatizau dezorientarea homosexuală iar alţii (profesori, predicatori şi alţi angajaţi) au fost fie concediaţi fie amendaţi. Să mai vorbim despre etica lor în îmbrăcăminte şi purtare? Paradele lor spun suficient.

În concluzie: Homosexualitatea este o lucrare satanică ce are ca scop anihilarea familiei create de Dumnezeu pentru perpetuarea umanităţii. Prin homosexualitate, satan caută sfidarea Dumnezeului Creator şi aduce în acelaşi timp blestemul asupra umanităţii

Mihail Geabou

Advertisements
This entry was posted in Apologetica, Consiliere, Lumea ca sistem, Sexualitate, Sună bine dar este fals and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s