Ignoranţă, inconştienţă sau sfidare?

untitledVineri, 26 iunie 2015, SUA a şocat lumea. Datorită mândriei şi bunăstării, americanii au întors treptat spatele lui Dumnezeu: au interzis rugăciunea în şcoli, au legiferat avortul şi acum iată, Curtea Supremă de Justiţie a SUA, cu o majoritată simplă de 5-4 hotărăşte legalizarea căsătoriilor homosexuale. Practic, un singur vot schimbă o orânduire ce datează de la începuturile creaţiei.

Preşedintele Obama a vorbit apreciativ la adresa comunităţii LGBT considerând legiferarea căsătoriilor homosexuale o mare realizare şi o mare victorie pentru SUA. A lăudat eforturile susţinute ale activiştilor homosexuali prezentându-i ca pe nişte mari eroi …deşi cauza luptei lor nu este deloc una vrednică de cinste. Obama vorbea despre „victorie, mândrie” şi un mare câştig pentru democraţia americană.

Din păcate pentru Preşedintele Obama, Creatorul şi Suveranul Absolut al Universului a făcut deja o cu totul altă declaraţie pe acest subiect. Să luăm seama:

Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. Să nu faceţi ce se face în ţara Egiptului unde aţi locuit şi să nu faceţi ce se face în ţara Canaanului unde vă duc Eu; să nu vă luaţi după obiceiurile lor….v.20 Să nu te împreunezi cu nevasta semenului tău ca să te pângăreşti cu ea…v.20 să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune. 23 Să nu te culci cu o vită ca să te pângăreşti cu ea. Femeia să nu se apropie de o vită ca să curvească cu ea. Este o mare mişelie. Să nu vă spurcaţi cu nici unul din aceste lucruri, căci prin toate aceste lucruri s-au spurcat neamurile pe care le voi izgoni dinaintea voastră. Ţara a fost spurcată prin ele; Eu îi voi pedepsi fărădelegea şi pământul va vărsa din gura lui pe locuitorii lui. 26 Păziţi dar legile şi poruncile Mele şi nu faceţi nici una din aceste spurcăciuni, nici băştinaşul, nici străinul care locuieşte în mijlocul vostru. 27 Căci toate aceste spurcăciuni le-au făcut oamenii din ţara aceasta care au fost înaintea voastră în ea şi astfel ţara a fost pângărită. 28 Luaţi seama ca nu cumva să vă verse şi pe voi ţara din gura ei dacă o spurcaţi, cum a vărsat pe neamurile care erau în ea înaintea voastră. 29 Căci toţi cei ce vor face vreuna din aceste spurcăciuni vor fi nimiciţi din mijlocul poporului lor. 30 Păziţi poruncile Mele şi nu faceţi nici unul din obiceiurile urâte care se făceau înaintea voastră, ca să nu vă spurcaţi cu ele. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.” (Levitic 18.2-3, 20, 22-30)

Potrivit domnului Obama care spune că nu contează cum iubeşti şi pe cine iubeşti, nu ne vom mira că şi zoofilia poate fi legiferată. Totuşi Dumnezeu numeşte homosexualitatea o „spurcăciune” care pângăreşte ţara şi care atrage după sine mânia şi pedeapsa lui Dumnezeu împotriva omului şi a naţiunii care adoptă asemenea practici. Astfel înţelegem încă odată că legea dată de Curtea Supremă a SUA, deşi îndrăzneaţă, încalcă autoritatea şi legea Suveranului Dumnezeu; în mod inevitabil, judecata divină este iminentă.

Mihail Geabou

Advertisements
This entry was posted in Lumea ca sistem, Sexualitate, Valori and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s