Tinerii creştini şi facebook-ul

Poziţia Bisericii Baptiste Calea Domnului din Alexandria

Învăţătura Domnului Isus spune că senzualitatea, curvia, desfrâul sunt păcat. Biblia condamnă păcatul acesta întrucât prin natura lui este o sfidare la adresa sfinţeniei şi domniei lui Dumnezeu dar şi pentru că înlănţuie voinţa umană şi distruge suflete şi familii deopotrivă.
În consecinţă, ca act de loialitate faţă de Domnul Isus, potrivit învăţăturii Sfintelor Scripturi, Biserica Baptistă Calea Domnului din Alexandria consideră şi condamnă ca păcat orice încurajare sau promovare a senzualităţii şi desfrâului în spaţiul virtual prin imagini, video, mesaj scris sau like-uri. În calitate de păstor al acestei Biserici mă văd nevoit să comunic faptul că Biserica Baptistă Calea Domnului din Alexandria se disociază de orice persoană care în mod conştient persistă în postarea de materiale ce sfidează domnia lui Hristos, sunt o ruşine pentru Biserica Domnului, o pricină de întinare pentru cei slabi în credinţă şi pentru necreştini.
Biserica Baptistă Calea Domnului încurajează la pocăinţă pe tinerii creştini care poate în mod inconştient promovează sau încurajează imoralitatea în spaţiul public virtual. Noi trebuie să conducem suflete către Hristos şi nu să-i aruncăm în braţele celui rău.
Clădirea Bisericii Calea Domnului rămâne local public şi oricine poate participa la slujbele acestei biserici. Însă slujirea în această biserică este destinată în exclusivitate acelor care, deşi imperfecţi, cu teamă de Dumnezeu vrem să creştem în ascultare de Domnul Isus Hristos.

Cu drag şi preţuire,
Mihail Geabou, păstor Biserica Baptistă Calea Domnului- Alexandria

Advertisements
This entry was posted in Biserica, Tineri, Valori and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s